Verhuur

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars

Home Nieuws Assortiment Bestellen Bezorgen Route Wijnaanbiedingen Tap-verhuur Geschenken Proeverijen Nieuwsbrief

Verhuur

Bij het afhalen van biertapinstallaties en statafels is het verplicht dat de huurder zich kan legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs. De minimumleeftijd voor huur is 18 jaar.
Drankenspeciaalzaak Ton Overmars kan een borgsom vragen voor de te huren goederen. De hoogte is door Drankenspeciaalzaak Ton Overmars vast te stellen. Deze borgsom moet door Drankenspeciaalzaak Ton Overmars onmiddellijk worden geretourneerd bij terugbrengen/halen van de goederen.
Bij het ophalen van verhuurde goederen door onze chauffeur wordt de borg onmiddellijk of binnen 7 werkdagen op de bankrekening van consument gestort.
De goederen dienen netjes, schoon en onbeschadigd te worden geretourneerd bij onze winkel of worden door onze bezorgdienst opgehaald.
Biertappen mogen als het regent of sneeuwt niet in de buitenlucht staan.            

Als  aan deze eis niet is voldaan kan Drankenspeciaalzaak Ton Overmars extra kosten in rekening brengen voor het reinigen, repareren of vernieuwen van de goederen. Ontbrekende slangen, hoezen, afsluitdeksels etc. zullen voor de kostprijs in rekening worden gebracht. Biertappen worden door Drankenspeciaalzaak Ton Overmars zelf van binnen doorgespoeld. De huurder is verplicht elke schade en elk gebrek aan het gehuurde onmiddellijk aan Drankenspeciaalzaak Ton Overmars te melden.


Home - Nieuws - Assortiment - Bestellen - Routebeschrijving - Bezorgen - Mailinglist
Drankenspeciaalzaak Ton Overmars Ton Overmars - Hoofddorpplein 11 - Amsterdam
Tel: 020 - 615 71 42 - info@tonovermars.nl